Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 100 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 100 g Paddenstoelen (shiitakes, oesterzwammen en champignons) in plakjes gesneden
- Max. 300 g Bladspinzie
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de kip stukjes met peper, verhit de olie in een pan, voeg de kip stukjes toe en bak deze zo'n 5-7 minuten.
- Voeg de champignon plakjes toe en bak deze zo'n 5 minuten mee.
- Voeg de prei-ringetjes en de knoflook toe en bak ook dit 5 minuten mee.
- Voeg de azijn, de citroenrasp, de tijm, de mosterd, de kokosmelk en een scheutje water samen toe en laat dit 20-25 minuten stoven (tot de kip gaar is).
- Roer de spinazie door het stoofpotje, laat dit slinken en serveer!
Deel dit Recept
Add comment