Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Rode pepervlokjes
- Max. 300 g Tomaten fijn gesneden
- Min. 1 handje Oregano fijn gehakt
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Peper
- Min. 1 handje Dille fijn gehakt
- Max. 75 g Feta light verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan.
- Voeg de uisnippers toe en fruit deze 5-7 minuten.
- Voeg de knoflook en pepervlokjes toe en fruit deze een minuutje mee
- Voeg de tomaten, de tomatensaus, de sperziebonen, oregano en een snuf peper toe en laat dit pruttelen tot de sperziebonen helemaal zacht zijn geworden.
- Haal de pan van het vuur en meng de dille en peterselie door het gerecht.
- Garneer met de verkruimelde feta en serveer!
Deel dit Recept
Add comment