Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in drie delen gesneden
- Max. 300 g Rode kool in reepjes gesneden
- Max. 1 el Citroensap
- Min. 1 handje Rozemarijn
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Rauw walnoten grof gehakt
- Saus-ingrediënten max. 1 eetlepel citroensap, max. 0.5 eetlepel koud geperste kokos/olijfolie, max. 10 g knoflook (geperst), peterselie (fijn gehakt), basilicum (fijn gehakt) en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Smeer de kipfilet stukjes in met de helft vd saus, verdeel deze over de bodem van een ovenschaal, dek de ovenschaal af, plaats de schaal in de oven en braad de kipfilet stukjes in zo'n 20 minuten gaar.
- Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook, voeg de uisnippers, de rode kool en het citroensap toe, dek de pan af en laat de rode kool zo'n 5 minuten stoven.
- Meng de gestoofde rode kool met de resterende saus, schep de kool op je bord, verdeel de kipfilet stukjes over de kool, garneer met de walnoot stukjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment