Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 200 g Prei in ringetjes gesneden
- Min. 200 g Champignons in plakjes gesneden
- Een snufje Peper
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 1 el Mosterd zonder addtieven
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de prei ringetjes toe en bak deze tot ze zacht zijn geworden.
- Voeg de champignon plakjes samen met een snuf peper toe en bak de plakjes tot ze hun vocht hebben verloren.
- Voeg de kipfilet stukjes toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg een scheutje water, de kokosmelk, de mosterd en de tijm toe, doe een deksel op de pan en stoof de kip in 15-20 minuten gaar.
- Schep het stoofpotje op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment