Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 200 g Pompoen in stukjes gesneden
- Max. 1 Aubergine in stukjes gesneden
- Max. 100 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden Baharat kruiden en peper
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze.
- Voeg de kipstukjes toe en bak deze mee tot ze rondom bruin kleuren.
- Voeg de gesneden groenten samen met de kruiden toe en roerbak dit tot de groenten wat zachter beginnen te worden.
- Voeg de tomatensaus toe en leng dit aan met een klein beetje water.
- Doe een deksel op de pan en laat het geheel (onder regelmatig roeren) zo'n 20 minuten stoven (tot de kipstukjes en ook de groenten gaar zijn).
- Haal de deksel van de pan, laat het overtollige vocht verdampen en schep het stoofpotje op je bord.
- Garneer met koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment