Stoofpotje met pompoen en paprika
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 250
g
Pompoen
grof gesneden
Max. 200
g
Tomaten
grof gesneden
Max. 100
g
Pure tomatensaus (Passata)
Max. 100
g
Paneer (Indiase weikaas)
in blokjes gesneden
Max. 2
Paprika’s
geroosterd, zaadlijsten verwijderd en in stukjes gesneden
Max. 10
g
Knoflook
geperst
Een snufje
Karwijzaad
Max. 1
el
Citroensap
Max. 1
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Instructies
Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook.
Voeg de groentenstukjes, de tomatensaus en de paneerblokjes samen met een snuf karwijzaad en het citroensap toe en roer dit door.
Laat het geheel onder regelmatig roeren op laag vuur in zo’n 25 minuten gaar stoven.
Schep het stoofpotje op je bord en serveer!
Gerelateerd