Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 300 g Flespompoen in stukken gesneden
- Max. 2 Tomaten in blokjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden kaneel, korianderzaad en paprikapoeder
- Max. 150-200 g Griekse yoghurt (0% vet)
- Min. 1 handje Koriander fijn gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg de pompoenstukjes, de kruiden en de tomaten toe samen met een scheutje water, roer dit door en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur laag, doe een deksel op de pan en laat het geheel (onder regelmatig roeren) zo'n 30-40 minuten stoven (tot de groenten helemaal gaar en zacht zijn).
- Schep het stoofpotje op je bord, meng de yoghurt met de koriander en een snuf peper, schep dit kruidige mengsel naast of over het stoofpotje en serveer!
Deel dit Recept
Add comment