Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen in stukjes gesneden
- Max. 120 g Kabeljauwfilet in stukjes gesneden
- Max. 200 g Tomatenblokjes (zonder additieven)
- Een snufje Garam Masala komijnzaad, korianderzaad, kardemom, peper, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de pompoenstukjes en garam masala toe en bak dit een aantal minuten.
- Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe en laat het geheel met deksel op de pan zo'n 25 minuten stoven.
- Voeg de kabeljauwfiletstukjes toe, stoof dit nog zo'n 7 minuten mee, garneer met peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment