Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 1 Groene paprika in reepjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Rood chilipepertje
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 200 g Pruimtomaten fijn gehakt
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Kruiden paprikapoeder en peper
- Max. 50 g Olijven op waterbasis zonder additieven
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Max. 120 g Tonijn
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de paprikareepjes toe en bak deze zo'n 10 minuten mee.
- Voeg het fijn gehakte pepertje en de knoflook toe en bak dit twee minuutjes mee.
- Voeg het citroensap toe en laat dit verdampen.
- Voeg de fijn gesneden tomaten, de tomatensaus, wat water, de olijven en de kruiden toe en laat dit een kwartiertje pruttelen.
- Snijd de tonijn in blokjes en roer deze door het gerecht.
- Laat dit 5-10 minuten mee pruttelen.
- Schep het stoofpotje op je bord, garneer met peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment