Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Tonijn in blokjes gesneden
- Max. 1 el Citroe nsap
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Min. 1 Groen chilipepertje in reepjes gesneden
- Max. 2 Paprika's in reepjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden paprikapoeder, kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, gemberpoeder en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Wrijf de tonijn blokjes in met citroensap en laat dit even intrekken.
- Verhit de olie in een pan en roerbak de tonijnblokjes zo'n 3 minuten.
- Schep de blokjes vervolgens uit de pan.
- Doe de kruiden in de pan, voeg een scheutje water, de kokosmelk en de sojasaus toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager, voeg de peper-reepjes, de paprika-reepjes en de voor gegaarde tonijnblokjes toe en laat dit stoven tot het vocht is verdampt.
- Haal de pan van het vuur, schep het stoofpotje op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment