Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Tomaten in blokjes gesneden
- Max. 100 g Tomatensaus (Passata)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden koriander, peterselie, komijnzaad, gemberpoeder, paprikapoeder
- Max. 300 g Bladspinazie
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Max. 0.5 Ei
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng het gehakt met komijnzaad, paprikapoeder, peper, zout en het ei.
- Vorm met koele, vochtige handen balletjes van dit mengsel.
- Verhit de olie in een pan en braad de balletjes aan.
- Voeg de uisnippers en de knoflook toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de tomatensaus toe samen met de tomatenblokjes en laat dit stoven tot de tomaatstukjes zacht zijn.
- Schep de kruiden en de bladspinazie door het gerecht en laat dit slinken.
Deel dit Recept
Add comment