Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 200 g Koolraap in blokjes gesneden
- Max. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Specerijen kurkuma, gemberpoeder, ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, bestrooi de kipfiletblokjes met peper en zout en bak deze rondom bruin.
- Voeg de uisnippers, de knoflook, een snufje kurkuma en een snufje gemberpoeder toe en bak dit zo'n 2 minuten mee.
- Voeg de koolraapblokjes toe, roerbak deze 5 minuten en voeg vervolgens een laagje water toe, zodat de inhoud van de pan net onder een laagje water staat.
- Breng het water aan de kook, zet het vuur lager, doe de deksel op de pan en laat het geheel 15 minuten stoven.
- Voeg de sperziebonen toe, stoof deze nog zo'n 5 minuten mee en serveer!
Deel dit Recept
Add comment