Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 120 g Kipfilet in grove stukken gesneden
- Max. 1 el Roosmarijn fijn gehakt
- Max. 100 g Tomatensaus (Passata)
- Max. 300 g (Roma)tomaten fijn gesneden
- Max. 50 g Groene olijven op waterbasis
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Max. 1 el Kappertjes (zonder additieven)
- Max. 1 el Peterselie grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg de knoflook toe en roerbak deze een minuutje mee.
- Doe de kipstukken in de pan en bak deze rondom bruin.
- Voeg alle overige ingrediënten toe samen met een beetje water (tot het hele gerecht in een laagje vocht staat), dek de pan af en laat het gerecht 20 minuten stoven op laag vuur tot de kip gaar en mals is en het vocht voor het grootste deel verdampt.
Deel dit Recept
Add comment