Stoofpotje met kabeljauw, venkel en tomaat
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Bestrooi de kabeljauw met zout en peper.
  2. Verhit de olie in een pan, bak de kabeljauw gaar en haal deze uit de pan.
  3. Fruit de uisnippers vervolgens samen met knoflook en het pepertje in de resterende olie.
  4. Voeg de kruiden toe en roer door.
  5. Voeg de tomaten en tomatensaus toe, bak dit even mee en voeg vervolgens een laagje water toe (tot de gehele inhoud vd pan onder een laagje water staat).
  6. Laat dit mengsel 30 minuten stoven op laag vuur.
  7. Voeg de venkel toe en laat ook dit nog zo’n 30 minuten mee stoven (tot de venkel gaar is).
  8. Snijd de kabeljauw in stukjes, voeg deze toe aan het stoofpotje, besprenkel het geheel met citroensap en laat alles samen nog 10 minuten stoven.
  9. Garneer het stoofpotje met koriander en serveer!