Recept Afdrukken
Stoofpotje met kabeljauw, venkel en tomaat
Stoofpotje met kabeljauw, venkel en tomaat
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stoofpotje met kabeljauw, venkel en tomaat
Instructies
  1. Bestrooi de kabeljauw met zout en peper.
  2. Verhit de olie in een pan, bak de kabeljauw gaar en haal deze uit de pan.
  3. Fruit de uisnippers vervolgens samen met knoflook en het pepertje in de resterende olie.
  4. Voeg de kruiden toe en roer door.
  5. Voeg de tomaten en tomatensaus toe, bak dit even mee en voeg vervolgens een laagje water toe (tot de gehele inhoud vd pan onder een laagje water staat).
  6. Laat dit mengsel 30 minuten stoven op laag vuur.
  7. Voeg de venkel toe en laat ook dit nog zo'n 30 minuten mee stoven (tot de venkel gaar is).
  8. Snijd de kabeljauw in stukjes, voeg deze toe aan het stoofpotje, besprenkel het geheel met citroensap en laat alles samen nog 10 minuten stoven.
  9. Garneer het stoofpotje met koriander en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!