Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Max. 300 g Kastanje champignons in plakjes gesneden
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de helft vd olie met de kerriepoeder en het citroensap en wrijf de kabeljauwfilet hiermee in.
- Verhit de resterende olie in een pan, voeg de knoflook, de champignon plakjes en de tijm toe en roerbak dit een minuutje.
- Voeg de kokosmelk en de azijn toe, zet het vuur lager en laat dit zo'n 10 minuten stoven.
- Voeg de gemarineerde kabeljauwfilet toe en stoof deze in zo'n 3 minuten gaar.
- Schep het stoofpotje op je bord, garneer met peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment