Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen grof gesneden
- Max. 100 g Boerenkool grof gehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 Chilipeper fijn gemalen
- Specerijen kardemom, steranijs, kaneel
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Meng de pompoenstukjes met de helft vd olie, peper en zout, verdeel ze over de bakplaat en rooster ze zo'n 30-40 minuten in de voor verwarmde oven.
- Verhit in de tussentijd de resterende helft vd olie in een pan, voeg de uisnippers samen met de knoflook toe en bak deze een aantal minuten.
- Voeg de specerijen toe en roer dit door.
- Voeg vervolgens het gehakt toe en bak dit rul.
- Voeg een scheutje water, de sojasaus, de boerenkool en het fijn gemalen pepertje toe en roer ook dit goed door.
- Doe de deksel op de pan, laat de boerenkool slinken, schep de geroosterde pompoenstukjes door het stoofpotje en serveer!
Deel dit Recept
Add comment