Recept Afdrukken
Stoofpotje met boerenkool, pompoen en gehakt
Stoofpotje met boerenkool, pompoen en gehakt
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stoofpotje met boerenkool, pompoen en gehakt
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
  2. Meng de pompoenstukjes met de helft vd olie, peper en zout, verdeel ze over de bakplaat en rooster ze zo'n 30-40 minuten in de voor verwarmde oven.
  3. Verhit in de tussentijd de resterende helft vd olie in een pan, voeg de uisnippers samen met de knoflook toe en bak deze een aantal minuten.
  4. Voeg de specerijen toe en roer dit door.
  5. Voeg vervolgens het gehakt toe en bak dit rul.
  6. Voeg een scheutje water, de sojasaus, de boerenkool en het fijn gemalen pepertje toe en roer ook dit goed door.
  7. Doe de deksel op de pan, laat de boerenkool slinken, schep de geroosterde pompoenstukjes door het stoofpotje en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!