Porties |
Ingrediënten
- Min. 50 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 1 takje Selderij fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Min. 100 g Boerenkool fijn gesneden
- Min. 300 g Spinazie
- Kruiden oregano, komijnzaad en peper
- Max. 40 g Light feta
- Max. 1 Ei
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan, voeg de prei en de selderij toe en bak dit tot de prei zacht is geworden.
- Voeg de knoflook en het fijn gehakte chilipepertje toe en bak dit 3 minuten mee.
- Voeg de boerenkool, de spinazie en de kruiden toe en bak dit mee tot de spinazie is geslonken.
- Schep de inhoud van de pan in een ovenschaaltje en maag een kuiltje in het midden.
- Giet het ei in het kuiltje en zet het ovenschaaltje zo'n 10 minuten in de oven (tot het ei is gestold).
- Haal het schaaltje uit de oven, schep de inhoud op je bord, verdeel de feta over het geheel en serveer!
Deel dit Recept
Add comment