Stoofpotje met biefstuk en radijs
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 120
g
Biefstuk
in blokjes gesneden
Chinese kruiden
kaneel, kruidnagel, steranijs, venkelzaad, sichuanpeper
Een snufje
Ongeraffineerd mineraalzout
Max. 200
g
Radijs
in plakjes geschaafd
Max. 1
el
Ongezoete, glutenvrije sojasaus
(Tamari)
Max. 1
el
(Appel)azijn
Een paar druppels
Tabasco
Max. 100
g
Prei
fijn gesneden
Max. 1
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Instructies
Wrijf de biefstukblokjes in met de Chinese kruiden.
Verhit de olie in een pan, voeg de gekruide biefstukblokjes toe en bak deze zo’n 5 minuten.
Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en roer door.
Voeg de sojasaus, de azijn en de Tabasco toe en roer ook dit door.
Zet het vuur lager en laat dit alles zo’n 10 minuten pruttelen.
Voeg de radijsplakjes en prei toe en kook dit zo’n 10 minuten mee.
Gerelateerd