Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Biefstuk in blokjes gesneden
- Chinese kruiden kaneel, kruidnagel, steranijs, venkelzaad, sichuanpeper
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
- Max. 200 g Radijs in plakjes geschaafd
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een paar druppels Tabasco
- Max. 100 g Prei fijn gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Wrijf de biefstukblokjes in met de Chinese kruiden.
- Verhit de olie in een pan, voeg de gekruide biefstukblokjes toe en bak deze zo'n 5 minuten.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe en roer door.
- Voeg de sojasaus, de azijn en de Tabasco toe en roer ook dit door.
- Zet het vuur lager en laat dit alles zo'n 10 minuten pruttelen.
- Voeg de radijsplakjes en prei toe en kook dit zo'n 10 minuten mee.
Deel dit Recept
Add comment