Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Taugé
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Aubergine in blokjes gesneden
- Max. 2 Tomaten in grove stukken gesneden
- Max. 1 stengel Citroengras gekneusd
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Kruiden 5-kruidenpoeder en peper
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 120 g Witvis in blokjes gesneden
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de knoflook en de uisnippers toe en fruit dit een minuutje.
- Voeg de tomaten stukjes en wat water toe en laat dit al roerend zo'n 2 minuten pruttelen.
- Voeg de sojasaus, de aubergine blokjes, de kruiden, het citroengras, het fijn gehakte pepertje en nog wat water toe en laat dit al roerend nog zo'n 7 minuten pruttelen.
- Voeg de vis toe en stoof dit mee tot de vis gaar is.
- Schep het stoofpotje op je bord, garneer met de koriander, de basilicum en de bosui ringetjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment