Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Mager lamsvlees
- Max. 300 g Pompoen grof gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Kruiden komijnzaad, gemberpoeder, saffraan, korianderzaad, kaneel
- Max. 50 g Gedroogde abrikozen (zonder additieven) geweld
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in en pan en bak het lamsvlees rondom bruin.
- Voeg de uisnippers toe en bak deze tot ze glazig ogen.
- Voeg de pompoenstukjes samen met de olijven, de kruiden, wat peper en zout en een laagje water toe, roer door en laat het geheel met deksel op de pan minimaal een uur stoven.
- Schep de gewelde abrikozen door het stoofpotje (verhit deze niet meer na het toevoegen) en serveer!
Deel dit Recept
Add comment