Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Min. 300 g Kastanjechampignons in plakjes gesneden
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 0.5 el Kokok/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Besprenkel de kabeljauw met citroensap.
- Meng de helft vd olie met de kerriepoeder en wat zout en wrijf de kabeljauw hiermee in.
- Verhit de andere helft vd olie in een pan en fruit hierin de knoflook, champignonplakjes en tijm een minuutje.
- Voeg de kokosmelk en azijn toe, zet het vuur lager en laat dit zo'n 10 minuten stoven.
- Voeg de gekruide kabeljauw toe en stoof deze in zo'n 3 minuten per kant gaar.
- Schep het stoofpotje op je bord en garneer met peterselie.
Notities
Extra bloemkoolpuree of bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!
Deel dit Recept
Add comment