Recept Afdrukken
Stoofpotje met kabeljauw en champignons
Stoofpotje met kabeljauw en champignons
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stoofpotje met kabeljauw en champignons
Instructies
  1. Besprenkel de kabeljauw met citroensap.
  2. Meng de helft vd olie met de kerriepoeder en wat zout en wrijf de kabeljauw hiermee in.
  3. Verhit de andere helft vd olie in een pan en fruit hierin de knoflook, champignonplakjes en tijm een minuutje.
  4. Voeg de kokosmelk en azijn toe, zet het vuur lager en laat dit zo'n 10 minuten stoven.
  5. Voeg de gekruide kabeljauw toe en stoof deze in zo'n 3 minuten per kant gaar.
  6. Schep het stoofpotje op je bord en garneer met peterselie.
Notities

Extra bloemkoolpuree of bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!

Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!