Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 èl Korander fijn gehakt
- Een snufje Kaneel
- Een aantal Peperkorrels
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Baharat-kruiden paprikapoeder, korianderzaad, kaneel, peper, komijnzaad, kardemom, uipoeder, knoflookpoeder, nootmuskaat, kruidnagel, cayennepeper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en voeg de bloemkoolroosjes toe.
- Roerbak deze tot ze bruin beginnen te kleuren en haal ze uit de pan.
- Doe het gehakt vervolgens in de pan, voeg zout, peper en baharat-kruiden toe en bak het gehakt in zo'n 2 minuten rul.
- Verspreid de gebakken bloemkoolroosjes over het gehakt en begiet dit met water tot de bloemkool onder water staat en voeg de kaneel toe.
- Dek de pan af en breng het water aan de kook.
- Stoof het gerecht eerst 10 minuten op hoog vuur en vervolgens nog 15 minuten op laag vuur.
- Voeg de knoflook en de koriander toe en laat dit 5 minuten mee pruttelen.
Deel dit Recept
Add comment