Recept Afdrukken
Stoofpotje met bloemkool en gehakt
Stoofpotje met bloemkool en gehakt
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stoofpotje met bloemkool en gehakt
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan en voeg de bloemkoolroosjes toe.
  2. Roerbak deze tot ze bruin beginnen te kleuren en haal ze uit de pan.
  3. Doe het gehakt vervolgens in de pan, voeg zout, peper en baharat-kruiden toe en bak het gehakt in zo'n 2 minuten rul.
  4. Verspreid de gebakken bloemkoolroosjes over het gehakt en begiet dit met water tot de bloemkool onder water staat en voeg de kaneel toe.
  5. Dek de pan af en breng het water aan de kook.
  6. Stoof het gerecht eerst 10 minuten op hoog vuur en vervolgens nog 15 minuten op laag vuur.
  7. Voeg de knoflook en de koriander toe en laat dit 5 minuten mee pruttelen.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!