Recept Afdrukken
Stoofpotje met biefstuk en bloemkool
Stoofpotje met biefstuk en bloemkool
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stoofpotje met biefstuk en bloemkool
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan.
  2. Voeg de stukjes biefstuk toe en bak deze rondom bruin.
  3. Schep de stukjes biefstuk uit de pan.
  4. Doe de uisnippers samen met wat zout in de pan en fruit deze.
  5. Voeg de knoflook toe en roerbak deze een aantal minuten mee.
  6. Voeg komijnzaad, oregano en chilipoeder toe en roerbak ook dit even mee.
  7. Voeg de fijn gehakte tomaten, de tomatensaus en een beetje water toe en breng dit aan de kook.
  8. Voeg de stukjes biefstuk weer toe aan de pan, zet het vuur lager en stoof de biefstuk goed gaar.
  9. Voeg de bloemkool en courgette toe samen met wat zout en peper en laat dit meestoven tot de groenten gaar zijn.
  10. Roer de citroensap door het stoofpotje en garneer met koriander.
Notities

Extra bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!

Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!