Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Biefstuk in stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Komijnzaad
- Max. 1 el Oregano fijn gehakt
- Een snufje Chilipoeder
- Max. 300 g Tomaten fijn gesneden
- Max. 100 g Courgette in blokjes gesnede
- Max. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan.
- Voeg de stukjes biefstuk toe en bak deze rondom bruin.
- Schep de stukjes biefstuk uit de pan.
- Doe de uisnippers samen met wat zout in de pan en fruit deze.
- Voeg de knoflook toe en roerbak deze een aantal minuten mee.
- Voeg komijnzaad, oregano en chilipoeder toe en roerbak ook dit even mee.
- Voeg de fijn gehakte tomaten, de tomatensaus en een beetje water toe en breng dit aan de kook.
- Voeg de stukjes biefstuk weer toe aan de pan, zet het vuur lager en stoof de biefstuk goed gaar.
- Voeg de bloemkool en courgette toe samen met wat zout en peper en laat dit meestoven tot de groenten gaar zijn.
- Roer de citroensap door het stoofpotje en garneer met koriander.
Notities
Extra bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!
Deel dit Recept
Add comment