Porties |
Ingrediënten
- Min. 100 g Boerenkool grof gehakt
- Min. 1 Venkel knol grof gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Kruiden peper en nootmuskaat
- Max. 120 g Kipfilet in reepjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de kipfilet reepjes toe en bak deze rondom bruin en gaar.
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de venkel stukken toe en kook deze in zo'n 10 minuten beetgaar.
- Voeg de boerenkool toe en kook dit nog zo'n 5 minuten mee.
- Giet de groenten af, voeg de kruiden en de kokosmelk toe en stamp de groenten tot een puree.
- Schep de gebakken kipfilet reepjes door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
- Haal de deksel van de pan, laat het vocht verdampen, schep het stoofpotje op je bord, garneer met de kaas schilfers en serveer!
Deel dit Recept
Add comment