Recept Afdrukken
Stamppotje met boerenkool en venkel
Stamppotje met boerenkool en venkel
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppotje met boerenkool en venkel
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan, voeg de kipfilet reepjes toe en bak deze rondom bruin en gaar.
  2. Breng een laagje water aan de kook, voeg de venkel stukken toe en kook deze in zo'n 10 minuten beetgaar.
  3. Voeg de boerenkool toe en kook dit nog zo'n 5 minuten mee.
  4. Giet de groenten af, voeg de kruiden en de kokosmelk toe en stamp de groenten tot een puree.
  5. Schep de gebakken kipfilet reepjes door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
  6. Haal de deksel van de pan, laat het vocht verdampen, schep het stoofpotje op je bord, garneer met de kaas schilfers en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!