Recept Afdrukken
Stamppot raapstelen met biefstuk
Stamppot raapstelen met biefstuk
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot raapstelen met biefstuk
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool roosjes in 15-20 minuten gaar.
  2. Verhit de olie in een pan, voeg de knoflook en de tijm toe en bak dit een aantal minuten.
  3. Voeg de raapstelen toe, bestrooi deze met een snufje peper en roerbak deze tot ze zijn geslonken.
  4. Voeg de uisnippers en de biefstuk blokjes toe en roerbak deze tot de blokjes rondom bruin zijn geworden.
  5. Giet de bloemkool roosjes af, stamp ze fijn, voeg de kokosmelk en de inhoud van de pan toe, schep dit door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!