Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 120 g Biefstuk in blokjes gesneden
- Min. 1 bosje Raapstelen gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool roosjes in 15-20 minuten gaar.
- Verhit de olie in een pan, voeg de knoflook en de tijm toe en bak dit een aantal minuten.
- Voeg de raapstelen toe, bestrooi deze met een snufje peper en roerbak deze tot ze zijn geslonken.
- Voeg de uisnippers en de biefstuk blokjes toe en roerbak deze tot de blokjes rondom bruin zijn geworden.
- Giet de bloemkool roosjes af, stamp ze fijn, voeg de kokosmelk en de inhoud van de pan toe, schep dit door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment