Recept Afdrukken
Stamppot met zuurkool en bloemkool
Stamppot met zuurkool en bloemkool
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met zuurkool en bloemkool
Instructies
  1. Doe de zuurkool inclusief het zure vocht in een pan en kook de zuurkool gaar.
  2. Breng in een andere pan een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe en kook deze in zo'n 15 minuten gaar.
  3. Verhit de helft vd olie in een pan, voeg de bosui ringetjes toe en bak deze een aantal minuten.
  4. Giet de bloemkool en de zuurkool af, bewaar wat kookvocht, meng de twee groenten met het kookvocht, de resterende olie en een snuf peper en stamp dit mengsel tot een grove puree.
  5. Meng de gebakken bosui ringetjes, de olie uit de pan, de fijn gehakte zon gedroogde tomaatjes en de feta blokjes door de stamppot, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!