Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 200 g Zuurkool
- Max. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Max. 75 g Light feta in blokjes gesneden
- Max. 2 Zon gedroogde tomaatjes (zonder additieven) fijn gehakt
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de zuurkool inclusief het zure vocht in een pan en kook de zuurkool gaar.
- Breng in een andere pan een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe en kook deze in zo'n 15 minuten gaar.
- Verhit de helft vd olie in een pan, voeg de bosui ringetjes toe en bak deze een aantal minuten.
- Giet de bloemkool en de zuurkool af, bewaar wat kookvocht, meng de twee groenten met het kookvocht, de resterende olie en een snuf peper en stamp dit mengsel tot een grove puree.
- Meng de gebakken bosui ringetjes, de olie uit de pan, de fijn gehakte zon gedroogde tomaatjes en de feta blokjes door de stamppot, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment