Recept Afdrukken
Stamppot met witlof en rosbief
Stamppot met witlof en rosbief
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met witlof en rosbief
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe en kook deze in 15-20 minuten gaar.
  2. Verhit de olie in de tussentijd in een pan, voeg de witlof reepjes en de oesterzwam reepjes toe en bak deze kortstondig.
  3. Voeg de rosbief reepjes toe en laat deze kort doorwarmen.
  4. Giet de bloemkool af, voeg de kokosmelk en de kruiden toe en stamp dit tot een puree.
  5. Meng de puree met de inhoud van de pan en de rucola, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!