
Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 120 g Rosbief in roosjes gesneden
- Kruiden peper en nootmuskaat
- Max. 2 stronkjes Witlof in reepjes gesneden
- Max. 100 g Oesterzwammen in reepjes gesneden
- Min. 1 handje Rucola grof gehakt
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe en kook deze in 15-20 minuten gaar.
- Verhit de olie in de tussentijd in een pan, voeg de witlof reepjes en de oesterzwam reepjes toe en bak deze kortstondig.
- Voeg de rosbief reepjes toe en laat deze kort doorwarmen.
- Giet de bloemkool af, voeg de kokosmelk en de kruiden toe en stamp dit tot een puree.
- Meng de puree met de inhoud van de pan en de rucola, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment