Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 stronkjes Witlof in reepjes gesneden
- Max. 1 Koolrabi knol in stukjes gesneden
- Max. 2 Paprika's in blokjes gesneden
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in reepjes gesneden
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Peper
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water met de Italiaanse tuinkruiden aan de kook en kook de koolrabi in 15-20 minuten gaar.
- Breng in de tussentijd nog een laagje water in een ander pannetje aan de kook en kook hierin de witlof reepjes en de zalm reepjes in een aantal minuten beetgaar en giet dit af.
- Giet ook de koolrabi af wanneer de kooktijd verstreken is, voeg de kokosmelk en een snuf peper toe en stamp dit tot een puree.
- Meng de gekookte witlof, de gekookte zalmreepjes, de rauwe paprikablokjes en de basilicum door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment