Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 2 Appels in blokjes gesneden
- Max. 2 stronkjes Witlof in reepjes gesneden
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Komijnzaad
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolroosjes in 10-15 minuten gaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de uisnippers samen met een snuf kerriepoeder en komijnzaad toe en fruit dit.
- Voeg vervolgens de witlofreepjes en de kipblokjes toe en roerbak dit tot de kip gaar is.
- Giet de bloemkool af, voeg de kokosmelk en een snuf zout en peper toe en meng dit vervolgens met de appelblokjes en de inhoud uit de pan.
- Schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment