Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 200 g Venkel geschaafd
- Kruiden peper en dille
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 0,5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 2 Zon gedroogde tomaatjes (zonder additieven) fijn gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool en het witte deel van de venkel toe en kook dit in 15-20 minuten gaar.
- Verhit de olie in een pan , voeg de garnalen toen en bak deze tot ze van kleur veranderen.
- Giet de groenten af, voeg de kokosmelk, wat achtergehouden kookvocht, de fijn gesneden tomaatjes, de kruiden en het venkel groen toe en stamp dit tot een grove puree.
- Schep de stamppot op je bord, verdeel de gebakken garnalen over de stamppot en serveer!
Deel dit Recept
Add comment