Recept Afdrukken
Stamppot met venkel en garnalen
Stamppot met venkel en garnalen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met venkel en garnalen
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool en het witte deel van de venkel toe en kook dit in 15-20 minuten gaar.
  2. Verhit de olie in een pan , voeg de garnalen toen en bak deze tot ze van kleur veranderen.
  3. Giet de groenten af, voeg de kokosmelk, wat achtergehouden kookvocht, de fijn gesneden tomaatjes, de kruiden en het venkel groen toe en stamp dit tot een grove puree.
  4. Schep de stamppot op je bord, verdeel de gebakken garnalen over de stamppot en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!