Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 200 g Tuinbonen gedopt
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
- Max. 10 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1 theelepeltje Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 1 handje Dille fijn gehakt
- Max. 120 g Garnalen gepeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe, kook deze gaar, giet deze af, voeg de kokosmelk toe en stamp dit tot een smeuiige puree.
- Breng in de tussentijd nog een laagje water aan de kook. voeg de tuinbonen toe, kook deze in zo'n 8 minuten gaar, giet deze af en en meng ze vervolgens samen met de dille door de bloemkool puree.
- Verhit de olie in een pan, voeg de garnalen tot en bak deze zo'n 3 minuten (tot ze roze kleuren).
- Schep de stamppot op je bord, verdeel de gebakken garnalen en de cashewnoten over de stamppot en serveer!
Deel dit Recept
Add comment