Recept Afdrukken
Stamppot met taugé en feta
Stamppot met taugé en feta
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met taugé en feta
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe en kook deze in 15-20 minuten gaar.
  2. Verhit in de tussentijd de olie in een koekenpan, voeg de prei, de taugé en een snuf peper toe en bak dit tot het vocht is verdampt.
  3. Giet de bloemkool af, voeg de kokosmelk toe, stamp de bloemkool tot een puree en meng de gebakken prei en de little gem reepjes door de puree.
  4. Schep de stamppot op je bord, verdeel de feta blokjes over de stamppot en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!