Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Een snufje Peper
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Min. 100 g Prei in ringetjes gesneden
- Min. 50 g Little gem in reepjes gesneden
- Min. 100 g Taugé
- Max. 75 g Light feta in blokjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe en kook deze in 15-20 minuten gaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een koekenpan, voeg de prei, de taugé en een snuf peper toe en bak dit tot het vocht is verdampt.
- Giet de bloemkool af, voeg de kokosmelk toe, stamp de bloemkool tot een puree en meng de gebakken prei en de little gem reepjes door de puree.
- Schep de stamppot op je bord, verdeel de feta blokjes over de stamppot en serveer!
Deel dit Recept
Add comment