Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 200 g Spitskool in roosjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 50 g Komijnekaas (zonder additieven) in blokjes gesneden
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool roosjes in 10-15 minuten gaar.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de spitskool reepjes toe, bestrooi ze met peper en bak ze beetgaar.
- Giet de bloemkool roosjes af, voeg de kokosmelk en een snuf peper toe en stamp de roosjes tot een grove puree.
- Roer de gebakken spitskool reepjes en de kaas blokjes door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment