Recept Afdrukken
Stamppot met spitskool en ei
Stamppot met spitskool en ei
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met spitskool en ei
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool in zo'n 15 minuten gaar.
  2. Giet de roosjes af, maar bewaar wel iets van het kookvocht.
  3. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
  4. Voeg de spitskool reepjes toe, bestrooi ze met de kruiden en roerbak ze een aantal minuten (tot de reepjes beetgaar zijn geworden).
  5. Voeg het achtergehouden kookvocht samen met de mosterd toe aan de gare bloemkool en stamp dit tot een puree.
  6. Meng de gebakken spitskool, de grof gehakte postelein en de ei blokjes door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!