Recept Afdrukken
Stamppot met sperziebonen en pompoen
Stamppot met sperziebonen en pompoen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met sperziebonen en pompoen
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, voeg de pompoenstukken etoe en kook deze in 20-25 minuten gaar.
  2. Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de uisnippers, het gehakt, de prei ringetjes en de gehalveerde sperziebonen toe, bestrooi met peper en bak deze tot het gehakt gaar is en de sperziebonen beetgaar zijn.
  3. Giet de pompoen af, voeg de kokosmelk, de mosterd en de bieslook toe en stamp de pompoen tot een puree.
  4. Schep het gehakt-prei-sperziebonen mengsel door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!