
Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 300 g Pompoen grof gesneden
- Min. 100 g Preien in ringetjes gesneden
- Max. 120 g Mage rundergehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Min. 1 handje Bieslook fijn gehakt
- Een snufje Peper
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de pompoenstukken etoe en kook deze in 20-25 minuten gaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de uisnippers, het gehakt, de prei ringetjes en de gehalveerde sperziebonen toe, bestrooi met peper en bak deze tot het gehakt gaar is en de sperziebonen beetgaar zijn.
- Giet de pompoen af, voeg de kokosmelk, de mosterd en de bieslook toe en stamp de pompoen tot een puree.
- Schep het gehakt-prei-sperziebonen mengsel door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment