Recept Afdrukken
Stamppot met snijbonen en kip
Stamppot met snijbonen en kip
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met snijbonen en kip
Instructies
  1. Breng in twee pannetjes een laagje water aan de kook.
  2. Kook de bloemkool in zo'n 20 minuten in het ene pannetje gaar en de snijbonen in het andere pannetje in zo'n 8 minuten beetgaar.
  3. Verhit in de tussentijd de olie in een pan, fruit de uisnippers samen met de knoflook, voeg de prei ringetjes toe en bak deze tot ze zacht zijn.
  4. Giet de bloemkool en snijbonen af, voeg de kokosmelk en de kruiden toe aan de bloemkool en pureer dit.
  5. Meng de bloemkool puree met de beetgare snijbonen, de gebakken prei en de kip flarden, schep de inhoud van de pan op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!