Recept Afdrukken
Stamppot met rucola en paprika
Stamppot met rucola en paprika
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met rucola en paprika
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool in zo'n 15 minuten gaar.
  2. Voeg zo'n 3 minuten voor het eind van de kooktijd de paprikablokjes toe en kook deze de resterende minuten mee.
  3. Giet de bloemkool en paprika af, voeg de kokosmelk en een snuf peper toe en stamp dit tot een puree.
  4. Roer de rucola door de puree, schep de stamppot op je bord, verdeel de ei helften en de amandelen over de stamppot en serveer.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!