Porties |
Ingrediënten
- Min. 400 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 10 g Rode uit gesnipperd
- Max. 300 g Rode kool in reepjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool roosjes in zo'n 15 minuten gaar.
- Verhit in de tussentijd de helft vd olie in een pan en roerbak de rodekool zo'n 10 minuten (tot deze beetgaar is geworden).
- Roer de azijn door de rodekool.
- Verhit de resterende helft vd olie in de pan en bak de kabeljauwfilet in zo'n 6 minuten gaar en bruin.
- Giet de bloemkool af, voeg de kokosmelk toe en stamp of pureer de roosjes tot een puree.
- Roer de gebakken rodekool door de puree en breng op smaak met peper.
- Schep de stamppot op je bord, leg de gebakken kabeljauw op de stamppot en serveer!
Deel dit Recept
Add comment