Recept Afdrukken
Stamppot met rodekool en kabeljauw
Stamppot met rodekool en kabeljauw
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met rodekool en kabeljauw
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool roosjes in zo'n 15 minuten gaar.
  2. Verhit in de tussentijd de helft vd olie in een pan en roerbak de rodekool zo'n 10 minuten (tot deze beetgaar is geworden).
  3. Roer de azijn door de rodekool.
  4. Verhit de resterende helft vd olie in de pan en bak de kabeljauwfilet in zo'n 6 minuten gaar en bruin.
  5. Giet de bloemkool af, voeg de kokosmelk toe en stamp of pureer de roosjes tot een puree.
  6. Roer de gebakken rodekool door de puree en breng op smaak met peper.
  7. Schep de stamppot op je bord, leg de gebakken kabeljauw op de stamppot en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!