Recept Afdrukken
Stamppot met postelein, champignons en Parmezaanse kaas
Stamppot met postelein, champignons en Parmezaanse kaas
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met postelein, champignons en Parmezaanse kaas
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de pompoen in zo'n 20 minuten gaar.
  2. Verhit in de tussentijd de olie in een pan en bak de champignons.
  3. Giet de pompoen af (zodra deze gaar is), maar bewaar een klein beetje van het kookvocht.
  4. Voeg de olie uit de pan vd champignons samen met een snuf peper (en het achtergehouden kookvocht) toe aan de pompoen en pureer dit.
  5. Roer de postelein en de gebakken champignon plakjes door de puree, schep de stamppot op je bord, garneer de stamppot met de kaas en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!