Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen grof gesneden
- Min. 100 g Postelein
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
- Max. 200 g Kastanjechampignons in plakjes gesneden
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de pompoen in zo'n 20 minuten gaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan en bak de champignons.
- Giet de pompoen af (zodra deze gaar is), maar bewaar een klein beetje van het kookvocht.
- Voeg de olie uit de pan vd champignons samen met een snuf peper (en het achtergehouden kookvocht) toe aan de pompoen en pureer dit.
- Roer de postelein en de gebakken champignon plakjes door de puree, schep de stamppot op je bord, garneer de stamppot met de kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment