
Porties |
Ingrediënten
- Marinade-ingrediënten max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 chilipepertje (fijn gemalen), max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 120 g Naturel tofu in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 100 g Boerenkool fijn gesneden
- Max. 300 g Pompoen in stukjes gesneden
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Meng de tofu blokjes met de marinade en laat dit minimaal een half uur (liefst langer) marineren.
- Verhit de helft vd olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de boerenkool en een paar lepels water toe en bak de boerenkool tot deze iets is geslonken.
- Voeg de pompoen stukjes toe, doe een deksel op de pan en stoof het geheel in zo’n 15-20 minuten gaar.
- Stamp de inhoud van de pan tot een puree en schep dit op je bord.
- Verhit de pan opnieuw, voeg de resterende olie en de gemarineerde tofu blokjes toe en bak deze rondom bruin.
- Verdeel de gebakken tofu blokjes over de stamppot en serveer!
Deel dit Recept
Add comment