Recept Afdrukken
Stamppot met pompoen en tofu
Stamppot met pompoen en tofu
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met pompoen en tofu
Instructies
  1. Meng de tofu blokjes met de marinade en laat dit minimaal een half uur (liefst langer) marineren.
  2. Verhit de helft vd olie in een pan en fruit de uisnippers.
  3. Voeg de boerenkool en een paar lepels water toe en bak de boerenkool tot deze iets is geslonken.
  4. Voeg de pompoen stukjes toe, doe een deksel op de pan en stoof het geheel in zo’n 15-20 minuten gaar.
  5. Stamp de inhoud van de pan tot een puree en schep dit op je bord.
  6. Verhit de pan opnieuw, voeg de resterende olie en de gemarineerde tofu blokjes toe en bak deze rondom bruin.
  7. Verdeel de gebakken tofu blokjes over de stamppot en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!