Recept Afdrukken
Stamppot met pompoen en spinazie
Stamppot met pompoen en spinazie
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met pompoen en spinazie
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de pompoenstukjes in 15-20 minuten gaar.
  2. Verhit de helft vd olie in een pan en fruit de uisnippers.
  3. Voeg de champignonkwartjes en de sojasaus toe en bak dit een aantal minuten mee.
  4. Voeg de spinazie toe en laat dit al roerend slinken.
  5. Giet de pompoen af, maar bewaar een beetje kookvocht.
  6. Voeg de resterende olie toe samen met een snuf peper en stamp de pompoen tot een puree.
  7. Meng het champignon-spinazie mengsel door de puree, schep de stamppot op je bord, verdeel de feta over de stamppot en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!