Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen grof gesneden
- Min. 100 g Bladspinazie
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 250 g Champignons in kwartjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 75 g Feta light verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de pompoenstukjes in 15-20 minuten gaar.
- Verhit de helft vd olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de champignonkwartjes en de sojasaus toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de spinazie toe en laat dit al roerend slinken.
- Giet de pompoen af, maar bewaar een beetje kookvocht.
- Voeg de resterende olie toe samen met een snuf peper en stamp de pompoen tot een puree.
- Meng het champignon-spinazie mengsel door de puree, schep de stamppot op je bord, verdeel de feta over de stamppot en serveer!
Deel dit Recept
Add comment