Recept Afdrukken
Stamppot met peultjes en kabeljauw
Stamppot met peultjes en kabeljauw
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met peultjes en kabeljauw
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe, kook ze in 10-15 minuten gaar, giet ze af, voeg de kokosmelk, de kruiden en de knoflook toe en stamp de roosjes tot een puree.
  2. Breng nog een pannetje met water aan de kook, voeg de olijfolie, de peultjes en de kabeljauwfilet toe en pocheer deze een aantal minuten.
  3. Giet de peultjes en de vis af, scheur de vis in stukken en meng de gare peultjes, de gescheurde vis stukjes en de rucola door de bloemkool puree.
  4. Schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!