Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Pompoen grof gesneden
- Min. 100 g Sperziebonen in stukjes gesneden
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Kruiden paprikapoeder, kurkuma en peper
- Max. 75 g Feta light in blokjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de pompoen stukken en de sperziebonen toe, zet het vuur lager en laat de groenten in 15-20 minuten gaar koken.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de uisnippers en de paprika reepjes toe en bak deze zo'n 5 minuten.
- Giet de groenten af, voeg de kruiden en de kokosmelk toe en stamp de groenten tot een grove puree.
- Schep de stamppot op je bord, verdeel de gebakken paprika en ui en de feta blokjes over de stamppot en serveer!
Deel dit Recept
Add comment