Recept Afdrukken
Stamppot met paksoi
Stamppot met paksoi
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met paksoi
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Voeg de sojasaus toe aan de kip, wrijf deze in met de saus en laat dit minimaal 10 minuten marineren.
  3. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolroosjes in 10-15 minuten gaar.
  4. Verhit in de tussentijd de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook, de paprikablokjes en het fijn gehakte pepertje toe en bak dit een aantal minuten.
  5. Voeg de kurkuma, de kerrie en de sojasaus toe, roer door en haal de pan van het vuur.
  6. Pureer de gare bloemkoolroosjes met een pureestamper, voeg de inhoud van de pan en de gesneden paksoi toe en meng dit goed.
  7. Schep de stamppot op je bord, serveer de geroosterde kip bij de stamppot en garneer met de cashewnoten.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!