Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Biefstuk
- Min. 300 g Gemengde paddenstoelen
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 handje Alfalfa
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolroosjes in 10-15 minuten gaar.
- Giet de gare bloemkoolroosjes af, voeg de Italiaanse tuinkruiden, de kokosmelk en een snufje zout en peper toe, stamp dit tot een smeuiige puree en houd deze vervolgens warm in de warme pan.
- Verhit de olie in een koekenpan, fruit de uisnippers, voeg de paddenstoelen samen met de azijn toe en bak dit zo'n 5 minuten.
- Schep de paddenstoelen door de bloemkoolpuree en houd ook deze stamppot warm in de pan (met deksel op de pan).
- Kruid de biefstuk met peper en zout, verhit de koekenpan (met achtergebleven olie) opnieuw en schroei de biefstuk aan beide kanten dicht.
- Bak hem vervolgens 3-8 minuten (afhankelijk van gewenste gaarheid), schep hem op je werkblad en laat hem rusten.
- Schep de paddenstoelen stamppot op je bord, leg de biefstuk na het rusten bij de stamppot, garneer met de alfalfa en serveer!
Deel dit Recept
Add comment