Recept Afdrukken
Stamppot met paddenstoelen en biefstuk
Stamppot met paddenstoelen en biefstuk
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met paddenstoelen en biefstuk
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolroosjes in 10-15 minuten gaar.
  2. Giet de gare bloemkoolroosjes af, voeg de Italiaanse tuinkruiden, de kokosmelk en een snufje zout en peper toe, stamp dit tot een smeuiige puree en houd deze vervolgens warm in de warme pan.
  3. Verhit de olie in een koekenpan, fruit de uisnippers, voeg de paddenstoelen samen met de azijn toe en bak dit zo'n 5 minuten.
  4. Schep de paddenstoelen door de bloemkoolpuree en houd ook deze stamppot warm in de pan (met deksel op de pan).
  5. Kruid de biefstuk met peper en zout, verhit de koekenpan (met achtergebleven olie) opnieuw en schroei de biefstuk aan beide kanten dicht.
  6. Bak hem vervolgens 3-8 minuten (afhankelijk van gewenste gaarheid), schep hem op je werkblad en laat hem rusten.
  7. Schep de paddenstoelen stamppot op je bord, leg de biefstuk na het rusten bij de stamppot, garneer met de alfalfa en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!