Porties |
Ingrediënten
- Max. 50 g Komijnekaas (zonder additieven) in blokjes gesneden
- Max. 1 Koolrabi knol in stukjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Kruiden nootmuskaat en peper
- Min. 100 g Andijvie in reepjes gesneden
- Min. 100 g Champignons in plakjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, kook de koolrabi in 15-20 minuten gaar, giet de gare koolrabi af, voeg de kokosmelk en de kruiden toe en stamp dit mengsel tot een puree.
- Verhit in de tussentijd de olie olie in een pan, voeg de uisnippers en de champignon plakjes toe en bak dit tot de champignon plakjes zijn geslonken en het vocht verdampt is.
- Roer de andijvie samen met het gebakken champignon mengsel en de kaas blokjes door de koolrabi puree, schep de stamppot op je bord. en serveer!
Deel dit Recept
Add comment