Recept Afdrukken
Stamppot met koolrabi en andijvie
Stamppot met koolrabi en andijvie
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met koolrabi en andijvie
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, kook de koolrabi in 15-20 minuten gaar, giet de gare koolrabi af, voeg de kokosmelk en de kruiden toe en stamp dit mengsel tot een puree.
  2. Verhit in de tussentijd de olie olie in een pan, voeg de uisnippers en de champignon plakjes toe en bak dit tot de champignon plakjes zijn geslonken en het vocht verdampt is.
  3. Roer de andijvie samen met het gebakken champignon mengsel en de kaas blokjes door de koolrabi puree, schep de stamppot op je bord. en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!