Recept Afdrukken
Stamppot met koolraap en kip
Stamppot met koolraap en kip
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Stamppot met koolraap en kip
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden en breng een laagje water aan de kook.
  2. Voeg de bloemkool en koolraap toe, kook de groenten in zo'n 15 minuten gaar, giet ze af en laat ze vervolgens uitstomen.
  3. Bestrooi de kipstukken met paprikapoeder, komijnzaad, peper en zout, verhit de olie in een pan en bak de kipfiletstukken in zo'n 15-20 minuten gaar.
  4. Stamp de bloemkool samen met de koolraap tot een grove puree.
  5. Voeg de kokosmelk, de mosterd en de andijvie toe en roer dit door de puree.
  6. Schep de stamppot op je bord, schep de gekruide kipstukken bij op of naast de stamppot, begiet het geheel met het achtergebleven braadvocht uit de pan en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!