Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 200 g Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 300 g Pompoen in stukjes gesneden
- Een snufje Peper
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Max. 40 g Rucola
- Max. 40 g Kokosmelk (zonder additieven)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en verpak de zalmfilet in bakpapier.
- Leg de zalmfilet en papillote in de oven en stoom hem in zo'n 15 minuten gaar.
- Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook en kook de pompoenstukjes zo'n 15 minuten.
- Voeg de broccoli roosjes de laatste 5 minuten toe en kook deze de resterende 5 minuten mee.
- Giet de groenten af, voeg de kokosmelk toe en stamp dit mengsel tot een grove puree.
- Roer de rucola, de Italiaanse kruiden en een snuf peper door de stamppot, schep de stamppot op je bord, leg de gestoomde zalmfilet op de stamppot en serveer!
Deel dit Recept
Add comment